Wij stoppen ermee

Na 37 jaar winkelen willen we nu wandelen.
U kunt een bod doen op de artikelen, ongeacht de prijs.
De weergegeven prijzen zijn ter indicatie.

DOE UW BOD ยป

AfdrukkenE-mail

Retourzendingen

Het terugsturen van door ons geleverde artikelen is alleen mogelijk onder de volgende voorwaarden:

  • U dient binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen eerst per mail aan ons te melden om welk ordernummer het gaat en waarom u het artikel wilt terugsturen.
  • Wij sturen u per mail dan een retournummer dat u bij de retourzending dient te vermelden.
  • Artikelen zonder retournummer kunnen wij niet volgen/traceren en worden niet terugbetaald! Onze artikelen zijn met speciale. onzichtbare UV-inkt voorzien van eigen nummers.
  • Het artikel moet in de originele doos/dozen worden teruggestuurd via TNT-post als verzekerde zending. Houd hiermee rekening als u de zending uitpakt en houd de verpakking heel.
  • Sieraden worden geseald met een sticker op het zakje verzonden. Als u de sticker losbreekt, mag u het artikel niet meer terugsturen. Deze maatregel nemen wij om te voorkomen dat wij reeds gedragen sieraden terugontvangen. Bekijk de sieraden daarom goed alvorens de verpakking te openen.
  • Het retourzenden van kleding wordt alleen geaccepteerd als alle originele labels en prijskaartjes nog aan het artikel zitten en de kleding niet is gedragen.

Zodra u het retournummer van ons heeft ontvangen stuurt u het pakketje per TNT-post als verzekerde zending terug naar:
La Belle Epoque
Lange Hezelstraat 43a
6511 CC NIJMEGEN
Uiteraard mag u het pakket ook zelf komen terugbrengen.
Zodra het pakket is terugontvangen, wordt de zending door ons gecontroleerd. Indien het artikel ongebruikt en onbeschadigd is terugontvangen, betalen wij binnen dertig dagen uw aankoopbedrag terug. Indien er via Paypal is betaald, wordt er ook via Paypal terugbetaald.
De verzendkosten zijn voor uw rekening. Alleen als de fout bij La Belle Epoque ligt en wij een verkeerd artikel hebben opgestuurd, worden ook uw verzendkosten vergoed.

GELAUFF.COM Solutions Internet