Wij stoppen ermee

Na 37 jaar winkelen willen we nu wandelen.
U kunt een bod doen op de artikelen, ongeacht de prijs.
De weergegeven prijzen zijn ter indicatie.

DOE UW BOD »

AfdrukkenE-mail

Vermijd verzendkosten!

Al uw bestellingen boven €50 worden GRATIS VERZONDEN!

TNT post

Verzending

De goederen worden verzonden via TNT post. Alle zendingen zijn verzekerd. Voor de ontvangst van de pakketten moet u tekenen. TNT probeert 1 of 2 keer bij u te bezorgen. Als dit niet is gelukt, vindt u een kaartje in brievenbus waarop staat bij welk postkantoor u de zending kunt afhalen binnen twee weken. Indien de verpakking zichtbaar is beschadigd, moet u dit vermelden op het ontvangstbewijs. Als u een artikel van glas heeft besteld en u hoort glasgerinkel, accepteert u de bestelling niet en u meldt dit aan ons.

Track & Trace

Track & Trace

Als uw pakket is verstuurd, zenden wij u per e-mail een verzendbericht met Track and Trace gegevens. Via TNT Post Track & Trace kan de zending d.m.v. deze gegevens gevolgd worden. Binnen  Nederland wordt gewoonlijk binnen 2 dagen afgeleverd.

Leveringstijd

Als de artikelen op voorraad zijn, worden ze zo snel mogelijk uitgeleverd, afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling en de drukte bij ons. Mocht een artikel onverhoopt niet direct leverbaar zijn, staat dit op de productpagina aangegeven of laten wij dat weten per mail waarbij we ook de verwachte levertijd zullen aangeven.
Een besteld artikel moet uiterlijk dertig dagen na uw bestelling bij u bezorgd worden. Als dit niet is gelukt, kunt u de koop ongedaan maken. Uiteraard geldt dit niet als we gezamenlijk een langere levertijd zijn overeengekomen.

Verpakking

Verpakking

Wij besteden extra veel aandacht aan de verpakking omdat wij veel artikelen van glas verzenden. Dit gebeurt volgens het doos-in-doos principe om breuk te voorkomen. Wij hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal. U kunt daarom lege doosjes, bubbeltjeslfolie en piepschuim tegenkomen. Mocht u iets moeten terugsturen, verpak het dan op dezelfde wijze als u het heeft ontvangen en gooi het verpakkingsmateriaal niet te snel weg!

GELAUFF.COM Solutions Internet